Welkom bijLeleux Associated Brokers NV

Leleux Online Klik hier

Sinds 1928 uw bevoorrechte partner
voor al uw financiŽle transacties
en het beheer van uw roerend vermogen

De nieuwe versie van Leleux Online is nu beschikbaar

Wij zijn verheugd de lancering van de nieuwe versie van Leleux Online op woensdag 29 september 2021 aan te kondigen. Deze nieuwe versie maakt gebruik van de nieuwste technologie om U optimaal gebruiksgemak, snelle en efficiŽnte toegang te bieden. Wij hebben er echter bewust voor gezorgd dat deze nieuwe versie zo getrouw mogelijk is aan de oude versie. Alle functionaliteiten van de oude versie blijven dus behouden en zijn toegankelijk op dezelfde manier, zodat onze gebruikers niet gedesoriŽnteerd raken.

Met deze laatste update beschikt U van de nieuwste ontwikkelingen van ons platform, zowel wat snelheid, veiligheid als functionaliteit betreft. De nieuwe versie bevat gloednieuwe functies, zoals verbeterde zoekfuncties, de mogelijkheid uw overzicht van effecten en contanten te bekijken en opnieuw af te drukken, en verbeterde grafieken.

Als U het adres "online.leleux.be" in uw favorieten heeft opgeslagen, zal U waarschijnlijk de foutmelding "Server Error - 404 - File or directory not found" krijen wanneer U probeert verbinding te maken. Door de cache van uw browser te legen, komt U op de nieuwe versie van de site.

Mocht U problemen ondervinden met onze nieuwe Leleux Online site, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Welcome Desk op 0800/255.11, elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.